Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://necmettinerbakanmtal.meb.k12.tr
Adres : Çiftlik Köyü Agcelli Mevkii Agcelli Köy Sokak No20/1 Merkez/SİNOP
VİZYON : TEKNOLOJİ VE BİLİM IŞIĞINDA ÇAĞDAŞ BİREYLER YETİŞTİREN ÖNCÜ BİR MESLEK LİSESİ OLMAK.
MİSYON : YARIN BUGÜNDÜR DİYEN, GELECEĞE GÜVENLE BAKAN, ÜRETKEN, ÇAĞDAŞ, YENİLİKLERE AÇIK GENÇLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.
BAŞARILAR : Okul Sporlarında kürek dalında öğrencimiz Seray ACAR 19 Mayıs 2019 tarihinde Sakarya´da yapılan yarışlarda Türkiye Birincisi olmuştur.

Öğretim Şekli :ÖĞRETİM ŞEKLİMİZ TEKLİ ÖĞRETİMDİR.
Saatler : 08.20-16.25
Yabancı Dil : İNGİLİZCE,RUSÇA,ALMANCA
Isınma : KALORİFERLİ MERKEZİ SİSTEM
Servis : ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE BİRLİKTE TAŞIMALI SİSTEM İLE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ GELİŞ GİDİŞİ SAĞLAMAKTADIR.
Ulaşım : ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI VE KÖY DOLMUŞLARI
Yerleşim Yeri : SAMSUN SİNOP KARAYOLU ÜZERİNDE, ÇİFTLİK KÖYÜ SINIRLARI İÇERİSİNDE SAHİLDE BULUNMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZE UZAKLIĞI 10 KM
Kontenjan Bilgileri : 9. SINIFLAR İÇİN 136 ÖĞRENCİ SINAVSIZ, 60 ÖĞRENCİ SINAVLI KONTENJANIMIZ VARDIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : İLK DEFA 2020-2021 ÖĞRETİM YILINDA SINAVLA ÖĞRENCİ ALMAYA BAŞLAMIŞTIR.
Sportif Etkinlikler : Okul Sporlarında Kürek Dalında Türkiye Birinciliği
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK Bilimsel Söyleşilerde Genetik Bilimindeki Son Gelişmeler söyleşisi, Çapa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doc. Dr. Selçuk DAŞDEMİR tarafından öğrencilerimize verildi.
Proje Çalışmaları : Okulumuza ait tasarım, patent başvurusu bulunmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2018 YILINDA PORTEKİZDE ÖĞRENCİ STAJI PROJEMİZ UYGULANMIŞTIR. 2020 YILI PORTEKİZ, 2021 YILI HOLLANDA, 2022 YILI HOLLANDA PROJEMİZ UYGULANMIŞTIR.
Diğer Hususlar : OKULUMUZ 2020 YILINDAN İTİBAREN PROJE OKULU OLMUŞTUR VE SINAVLA ÖĞRENCİ ALMAKTADIR.